Route

Het tennispark van TC Drive is gelegen naast het kanaal van Gent naar Terneuzen, bij de oprit van de brug.
Het adres is Sportkade 7, 4551 CP Sas van Gent.

Vanuit de Westerscheldetunnel:
Na het verlaten van de Westerscheldetunnel rijdt u rechtdoor tot de rotonde met de N61 en neemt u de tweede afslag richting Terneuzen/Sluiskil/Sas van Gent.
Sla voor de brug bij de verkeerslichten linksaf, en bij de rotonde rechtsaf richting Sluiskil/Sas van Gent (N252). Rijdt vervolgens rechtdoor tot u in Sas van Gent aankomt. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag (“rechtdoor”) en sla bij de eerste weg linksaf, de Oostdam op. Hierna neemt u de derde weg linksaf (de Sportkade), het tennispark ligt nu aan uw rechterzijde.

Vanuit Hulst/Axel:
Komende vanuit Hulst (N258) rijdt u door tot het kruispunt met de Tractaatweg (N62), sla linksaf bij de verkeerslichten. Bij het volgende kruispunt slaat u rechtsaf richting Sas van Gent/Westdorpe en volgt u de weg tot over de brug. Neem bij de rotonde de derde afslag (“driekwart rond”) en sla bij de eerste weg linksaf, de Oostdam op. Hierna neemt u de derde derde weg linksaf (de Sportkade), het tennispark ligt nu aan uw rechterzijde.

Vanuit Terneuzen (via Tractaatweg N62):
Volg de N62 tot de afslag Sas van Gent/Westdorpe sla rechtsaf en volg de weg tot over de brug. Neem bij de rotonde de derde afslag (“driekwart rond”) en sla bij de eerste weg linksaf, de Oostdam op. Hierna neemt u de derde weg linksaf (de Sportkade), het tennispark ligt nu aan uw rechterzijde.