Lid worden

Informatie voor nieuwe leden.

Het seizoen begint meestal eind maart/begin april en loopt door tot eind september. Er kan in principe iedere dag vrij gespeeld worden, met uitzondering van de competitie- en toernooidagen. Het tennispark is voor leden altijd toegankelijk door middel van een sleutel die op de club verkrijgbaar is tegen een borg van €5. De sleutel geeft toegang tot het park en de twee kleedkamers. In de dameskleedkamer bevinden zich tevens de verlichtingsschakelaars van de banen 3 en 4, zodat men ook ‘s avonds kan spelen indien het clubgebouw niet open is.

Er wordt competitie gespeeld op zaterdag vanaf begin april tot begin juli (districtscompetitie) en op zondag vanaf half april tot eind mei (landelijke competitie). Tijdens deze dagen zijn de banen vrijwel niet beschikbaar voor recreatieve spelers.
In juni wordt er een regionaal jeugdtoernooi georganiseerd en eind juli vindt ons jaarlijks open toernooi plaats, ook tijdens deze evenementen kan er niet vrij gespeeld worden. Kijk voor de exacte data bij de knoppen Competities, Toernooien of Evenementen.
Indien men lessen wilt volgen dient men zich aan te melden bij onze tennisschool van TenJB, verdere informatie vindt men onder de knop Lessen.

Ieder lid is verplicht om twee keer per jaar een bardienst te vervullen, het eerste jaar is men hiervan vrijgesteld.

Aanmelden

Indien u lid wilt worden, kunt u zich opgeven door middel van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier dat men hier kan downloaden op te sturen. In beide gevallen dient u ook nog eenmalig een officiële pasfoto 3×4 cm af te geven bij de ledenadministratie. Hiermee worden ledenpassen op creditcardformaat aangemaakt. Indien u een verouderde pasfoto op de ledenpas wilt laten vervangen is dit altijd mogelijk.

Formulier met één officiële pasfoto opsturen naar de ledenadministratie of afgeven aan een ander bestuurslid:

Ronald van der Meyden

Wilhelminastraat 5
4554 BL Westdorpe

Formulier

 

Verificatie